1. Mijnballonvaart.be »
  2. Begijnendijk

Ballonvaart maken over Begijnendijk

Kom Ballonvaren in Begijnendijk en geniet van het prachtige uitzicht. Stap aan boord in een prachtige luchtballon en geniet van een onvergetelijke ballonvaart. Neem deel aan het opbouwen en inpakken van de ballon. Geniet met een drankje na van deze waanzinnige balllonvaart boven Begijnendijk. Ook krijgt u een leuk presentje om mee naar huis te nemen als herinnering.

Ballonvaren boven Begijnendijk en het weer

In principe kan er met de luchtballon het hele jaar gevaren worden. Ook in regio Begijnendijk. Het is belangrijk dat het niet regent en niet te hard waait. In de zomer wordt er tot twee uur na zonsopkomst en twee uur voor zonsondergang gevaren. In de winter wordt er overdag ook gevaren. Dat het boven in de lucht veel kouder is, is een fabel. De temperatuur ligt er wel iets lager, maar omdat u dicht bij de brander staat merkt u daar niets van.

Het veiligste vervoermiddel van Begijnendijk

De luchtballon is één van de veiligste vervoermiddelen van België. U heeft in een luchtballon geen last van hoogtevrees, omdat het windstil is in de ballon en er geen contact met de grond wordt gemaakt.

Ballonticket

Een ballonticket isĀ een heel jaar geldig voor een ballonvaart in de regio van Begijnendijk. Indien de ballonvaart boven Begijnendijk niet door kan gaan vanwege het weer, wordt deze later alsnog ingehaald. U krijgt gegarandeerd uw ballonvaart. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 035/009579.

Contact opnemen

Ons team is gespecialiseerd in het organiseren van heteluchtballonvaarten in onder andere Begijnendijk. Een ballonvaart vanuit Begijnendijk is een prachtige beleving en via deze website willen wij u hier graag over informeren. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Vlaanderen en Wallonië. Heeft u vragen over ballonvaren vanuit Begijnendijk, stel ze gerust aan onze medewerkers. Op onze website vindt u alle informatie over passagiersballonvaarten vanuit Begijnendijk. Neem gerust eens contact met ons op.Onder de gemeente Begijnendijk vallen ook de plaatsen Betekom.Lees onze nieuwste blogberichten

Ballonfestivals 2018 in België
Op vakantie in België? Ga eens ballonvaren!
Welke kleding? Camera mee? Praktische tips voor een ballonvaart
Geslaagd? Geef een originele ballonvaart cadeau!
Een onvergetelijke Vaderdag met Mijnballonvaart.be!
Luchtballonnen: veelzijdiger dan je denkt
Verras iemand met een mijnballonvaart.be cadeaubon!
De website van mijnballonvaart.be is vernieuwd!
Hét familieuitstapje met Pasen: een ballonvaart!
Hoe gaat een ballonvaart in z`n werk?
Meer informatie:
Uw ballonvaart over Begijnendijk boeken - Informatie over ballonvaren
- Luchtballon vliegen Begijnendijk - Ballonvlucht vanuit Begijnendijk

Wij organiseren ballonvaarten in onder andere:
Bekegem , Berlare , Blaasveld , Borgerhout , Brasschaat , Dadizele , Dessel , Donk , Eel , Ell

View this page in English
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Vaarten begijnendijk

Bestel eenvoudig onze cadeaubon