1. Mijnballonvaart.be »
  2. Mijnballonvaart.be Blog

Mijnballonvaart.be BlogView this page in English

Een onvergetelijke Vaderdag met Mijnballonvaart.be!

Elk jaar is het weer een zoektocht om een leuk cadeau voor je vader te vinden. Want zeg zelf, vaders hebben eigenlijk alles en tenzij ze een uitgesproken hobby hebben, zijn er niet zoveel dingen die je ze kunt geven als voor je moeder. Denk daarom eens verder dan tastbare cadeaus, denk eens in belevenissen! Want heeft je vader wel eens gevaren in een heteluchtballon? Nee? Dan is daar nu tijd voor! Vaderdag is een uitgelezen kans om samen met je vader het avontuur aan te gaan.

Wat zijn de mogelijkheden?

Mijnballonvaart.be biedt verschillende mogelijkheden voor een Vaderdag ballonvaart. Als eerste is er de mogelijkheid om een standaard Vaderdag ballonvaart te boeken. Hiermee geeft u een ballonvaart cadeau waarbij je vader en jij (met evt. je broers en zussen) samen met andere passagiers erbij meevaren met een luchtballon. Als we naar onze geplande vaarten kijken, wordt er sowieso al gevaren in Antwerpen, Gent, Hasselt, Sint-Niklaas en Sint-Truiden. Wil je liever alleen met je vader de ballonvaart beleven? Dat kan natuurlijk ook, door middel van onze VIP ballonvaart Vaderdag. Hiermee huurt u een luchtballon af voor alleen jou/jullie en je vader. Met een privévaart zijn je wensen voor bijvoorbeeld een locatie heel specifiek af te stemmen, waardoor je de ultieme persoonlijke ballonvaart beleeft. Wanneer je niet per se op de dag zelf wilt varen, kun je ook een cadeaubon voor een standaard- of privévaart geven zodat je vader zelf kan kiezen welke dag hem goed uitkomt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bon met een heliumballon die uit de doos komt zodra die open wordt gemaakt? Het geven van de cadeaubon is zo al een ervaring op zich!


Waarom Mijnballonvaart.be?

Mijnballonvaart.be is al jarenlang hét adres voor je ballonvaart. We hebben ervaring met huilende kinderen, bange moeders en schuchtere opa`s, dus dat komt helemaal goed. Onze topprioriteit is - naast veiligheid - het plezier van onze passagiers, en dat merk je! De ongeveer een uur durende vaart vieren we met een glaasje koele champagne na afloop, wat de ervaring helemaal compleet maakt. Kortom, een ballonvaart is een onvergetelijke ervaring die de band tussen vader en kind(eren) verstevigt en onbreekbaar maakt. We weten het zeker, je vader verdient een ballonvaart met de service en kwaliteit van Mijnballonvaart.be!
Datum:
Auteur:

Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken

Waarom wij

   Altijd over eigen gebied,
   Professionele piloot en crew,
   Heldere tarieven,
   Persoonlijk contact,
   Een fantastische vlucht.

Bestel eenvoudig onze cadeaubon