1. Mijnballonvaart.be »
  2. Mijnballonvaart.be Blog

Mijnballonvaart.be BlogView this page in English

Verras iemand met een mijnballonvaart.be cadeaubon!

Ballonvaren heeft door de eeuwen heen tot ieders verbeelding gesproken. Meegevoerd worden met de stroom van de wind, naar een onbekende bestemming; dat is de essentie van ballonvaren. Je kent dan ook vast wel iemand die heel graag nog eens zou willen ballonvaren, maar dat op de een of andere manier nog nooit heeft gedaan. Diegene kun jij verrassen! verkoopt namelijk cadeaubonnen die je vervolgens weg kunt geven aan je oma, broertje, vader of vriendin. 

Ballonvaart cadeaubon

Het maakt dan ook niet uit aan wie je het geeft; iedereen wordt blij van een ballonvaart cadeaubon! Het is bovendien een ontzettend origineel cadeau, waar niemand op durft te rekenen. Of dit nu ter gelegenheid van een verjaardag is, een bruiloft, als bedankje of zomaar, dit geschenk wordt altijd geapprecieerd! Het fijne van een cadeaubon is bovendien dat je niet per se de hele vaart cadeau hoeft te geven, maar dat je zelf het te schenken bedrag kunt kiezen. Vervolgens kan de ontvanger het bedrag zelf aanvullen. Bovendien hoef je niet zelf een plaats en datum te kiezen, maar dat kan de ontvanger gewoon doen. Die weet namelijk het beste wat hem of haar goed uitkomt! En het gebeurt eigenlijk nooit hoor, maar mocht de ontvanger liever niet in een luchtballon willen stappen, dan is de bon vrij overdraagbaar. Er is vast wel iemand die `m wil verzilveren! En mocht de ontvanger een vaart gepland hebben die door weersomstandigheden bijvoorbeeld niet doorgaan, dan kan er zo een nieuwe afspraak worden gemaakt. De cadeaubon is maar liefst minimaal een jaar geldig namelijk! Het heeft alleen maar voordelen dus, zo`n handige cadeaubon van mijnballonvaart.be.

Persoonlijke boodschap

Bij het bestellen van de cadeaubon kunt u zelfs een persoonlijke boodschap achterlaten die u erop wilt hebben. Dan kan de bon gelijk naar de ontvanger worden verstuurd. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de bon eerst naar u wordt gestuurd, zodat u `m zelf kunt overhandigen. Een derde optie is dat we de cadeaubon digitaal versturen, wat tegenwoordig erg vaak gedaan wordt. Het is dan ook erg makkelijk en u hoeft er de deur niet voor uit!

Bent u wel enthousiast geworden over zo`n fantastisch cadeau! Bestel uw cadeaubon dan vandaag nog, wanneer dit voor 16:30 uur gebeurt, gaat hij dezelfde dag nog op de bus!
Datum:
Auteur:

Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken

Waarom wij

   Altijd over eigen gebied,
   Professionele piloot en crew,
   Heldere tarieven,
   Persoonlijk contact,
   Een fantastische vlucht.

Bestel eenvoudig onze cadeaubon