1. Mijnballonvaart.be »
  2. Mijnballonvaart.be Blog

Mijnballonvaart.be BlogView this page in English

De website van mijnballonvaart.be is vernieuwd!

De laatste tijd waren we een beetje ontevreden over het design van de website. We vonden het niet zo fris ogen, en vonden dat het tijd was dat mijnballonvaart.be in een nieuw jasje werd gestoken. Zo gezegd, zo gedaan. Met trots presenteren we u onze vernieuwde website, inclusief splinternieuw logo! 

Nieuw uiterlijk, dezelfde inhoud

Het resultaat van alle vernieuwingen is een ruime website met een breed beeld die ook perfect zichtbaar is op tablet en telefoon. U kunt nog beter aangeven waar u wilt ballonvaren waarna u een aantal relevante opstijglocaties krijgt te zien. Online een ballonvaart boeken is nog nooit zo makkelijk geweest! Het mooie is dan ook dat de website een nieuw jasje heeft gekregen, maar dat de inhoud onveranderd is gebleven. Onze kwaliteit en service blijven onveranderd en worden zo mogelijk alleen maar beter!

Velen gingen u voor!

Ballonvaren is een onvergetelijke ervaring, kunnen de ruim 7000 mensen die u zijn voorgegaan vertellen. Hoe leuk is het wanneer sommige mensen een positieve review achterlaten! Zo hoorden we van Koen uit Ekeren: "Bedankt voor de zeer vriendelijke en professioneel uitgevoerde vlucht! Wij hebben ons super geamuseerd en zullen jullie zeker aanraden." Ook Johan uit Rijsbergen heeft het prima naar z`n zin gehad: "Alles was top geregeld door mijnballonvaart.be, ga zo door." Of u nu nabij Antwerpen, Genk, Brugge, Sint-Niklaas of Turnhout wilt varen, bij mijnballonvaart.be kan het allemaal! Neem een kijkje bij de geplande vaarten voor een compleet overzicht. Wie weet tot ziens in de mand!
Datum:
Auteur:

Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken

Waarom wij

   Altijd over eigen gebied,
   Professionele piloot en crew,
   Heldere tarieven,
   Persoonlijk contact,
   Een fantastische vlucht.

Bestel eenvoudig onze cadeaubon