1. Mijnballonvaart.be »
  2. Mijnballonvaart.be Blog

Mijnballonvaart.be BlogView this page in English

Hét familieuitstapje met Pasen: een ballonvaart!

1 en 2 april 2018 is het weer Pasen. Een mooie gelegenheid om elkaar als familie weer te zien, maar toch is het ieder jaar min of meer hetzelfde: een brunch, misschien paaseieren rapen... Wat dacht je dus van iets origineels dit jaar? Een ballonvaart bijvoorbeeld? Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke tijd met elkaar! 

Ballonvaren in de lente

Juist in de lente is ballonvaren heel mooi met die ontluikende natuur. Bovendien kun je zelf kiezen of je `s ochtends of aan het eind van de middag/ begin van de avond gaat. Met een mooie opgaande of ondergaande zon wordt dat een ervaring om nooit te vergeten! Dit kan natuurlijk met de hele familie, maar ook met een gezin, je vriend/vriendin of een paar vrienden. Pasen moet je vieren met de mensen om wie je geeft!

Opstijglocaties met Pasen

Bang om ver te moeten rijden met Pasen? Dat hoeft zeker niet, want op 1 en 2 april varen we door heel België met onze ballonnen. Wat dacht ge bijvoorbeeld van Antwerpen, Gent, Hasselt, Sint-Niklaas of Sint-Truiden op 1 april? Of Averbode, Brugge of Zoersel op 2 april? We hebben nog meer plaatsen waar we opstijgen, ga hiervoor naar deze pagina. Hier kun je ook de vaart die je voorkeur heeft gelijk boeken. En met genoeg mensen is er zelfs de mogelijkheid om op te stijgen waar je maar wilt, als er maar een goede landingsplaats in de buurt is! Informeer hiervoor gerust bij het mijnballonvaart.be team, de mogelijkheden zijn bij ons eindeloos!

Wanneer jullie terug zullen komen van de ballonvaart, zal iedereen het er mee eens zijn: paaseieren rapen is zo fijn... maar laat het toch maar een ballonvaart zijn!
Datum:
Auteur:

Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken

Waarom wij

   Altijd over eigen gebied,
   Professionele piloot en crew,
   Heldere tarieven,
   Persoonlijk contact,
   Een fantastische vlucht.

Bestel eenvoudig onze cadeaubon