1. Mijnballonvaart.be »
  2. Mijnballonvaart.be Blog

Mijnballonvaart.be BlogView this page in English

Op vakantie in België? Ga eens ballonvaren!

Er is grote kans dat ballonvaren op uw bucketlist staat. En wat is er leuker dan om dat punt te kunnen afstrepen op vakantie in het buitenland? In dit geval dus België, een land waar toerisme niet meer is weg te denken. Veel mensen bezoeken jaarlijks dit prachtige land met zijn vele historische pareltjes. De ideale gelegenheid om ons land eens te bekijken zoals u het eerder nog nooit zag, is vanuit de lucht. Een ballonvaart maakt uw verblijf in ons land dan ook compleet. Wij bieden ballonvaarten aan in de meest aantrekkelijke gebieden van België: in Vlaanderen, in de Ardennen, waar u ook wilt. De piloot vertelt over het gebied waar u overheen vaart om zo een onvergetelijke ervaring voor u te creëren. 

Een ballonvaart als toerist

Waar u ook verblijft, er is altijd de mogelijkheid om in de buurt een ballonvaart te boeken. Als extra service voor toeristen zorgen wij er zelfs dat u opgehaald wordt bij de plaats waar u verblijft, of het nu een hotel, herberg, camping of bij vrienden/familie is. U wordt na de vaart ook weer door ons teruggebracht. Wanneer u bij Mijnballonvaart.be boekt, bent u zeker van een veilige en kwalitatief hoge vaart. Bij ons maakt u niet alleen een ballonvaart, maar u wordt ook betrokken bij de opbouw en het inpakken van de ballon. Na afloop krijgt u een drankje en een heel leuk geschenkje als herinnering aan een mooie ballonvaart.

Arrangement ballonvaren op vakantie

Bent u geïnteresseerd in ons arrangement voor toeristen? Neem dan eens contact met ons op. Het kan zijn dat u zelf als toerist verblijft in ons land, maar ook dat u eigenaar bent van of werkzaam bent bij een onderneming gericht op toerisme. Wellicht kunnen wij uw groep of gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen. Het enige wat u hoeft te doen is aan ons uw voorkeursdata en gewenste locatie doorgeven en wij regelen de rest. Dit kan door middel van ons zeer handige planbord. Omdat we weten dat u of uw gasten relatief kort verblijven, en we niet kunnen garanderen dat het weer altijd geschikt is op de afgesproken data, hoeft u natuurlijk ook niet te betalen als de vaart niet door kan gaan. Bij ons geldt: no cure, no pay!

Bent u klaar om een onvergetelijke vakantie in België te beleven? Boek de ballonvaart van uw bucketlist vandaag nog bij Mijnballonvaart.be. Als u eerst nog meer informatie wilt of vragen hebt, schroom dan niet om ons te contacteren. Wie weet: tot ziens in de mand!
Datum:
Auteur:

Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken

Waarom wij

   Altijd over eigen gebied,
   Professionele piloot en crew,
   Heldere tarieven,
   Persoonlijk contact,
   Een fantastische vlucht.

Bestel eenvoudig onze cadeaubon