1. Mijnballonvaart.be »
  2. Mijnballonvaart.be Blog

Mijnballonvaart.be BlogView this page in English

Welke kleding? Camera mee? Praktische tips voor een ballonvaart

Gefeliciteerd! Je hebt een ballonvaart geboekt bij de leukste ballonvaarder van Belgiƫ. (Als je dit nog niet hebt gedaan: hier is het boekingsscherm ;)) Maar goed, dan wil je natuurlijk wel een aantal dingen weten. Want wat voor kleding is bijvoorbeeld handig? En mag je fotograferen of filmen vanuit de luchtballon? Op deze vragen geven we in deze blog antwoord.

Welke kleding moet je aan met een ballonvlucht?

Hoewel we snappen dat je er graag leuk uit wilt zien met een gave gebeurtenis als deze, raden we je aan om vooral toch makkelijke kleding aan te doen, die je bijvoorbeeld ook zou aandoen met een wandeling. Hakken zijn verboden en we raden dus gewoon comfortabele dichte schoenen aan, aangezien we hoogstwaarschijnlijk opstijgen van en landen op een grasveld en je ook nog eens in en uit de ballon moet klimmen. Om deze reden zijn korte kleedjes of rokjes ook niet handig. Je hoeft je niet warmer of minder warm te kleden dan normaal, maar laagjes zijn wel handig. Dit is omdat het in de lucht iets warmer is dan op de grond door de brander boven je hoofd en omdat we met de wind meevaren. Eenmaal geland kan het wel iets afkoelen omdat de zon dan vaak al onder is. Om je hoofd te beschermen tegen de zon kan een pet of iets dergelijks handig zijn, net als een zonnebril. De brander kan soms best warm kan zijn, waardoor een hoofddeksel ook van pas kan komen wanneer je niet zoveel haar hebt.

Mag ik fotograferen of filmen tijdens de ballonvaart?

Natuurlijk mag u deze schone ervaring vastleggen op foto of film. We stellen het zelfs heel erg op prijs als u wat leuke foto`s toestuurt! Uiteraard mag u deze foto`s ook op uw sociale media plaatsen, liefst wel met vermelding van Mijnballonvaart.be. Door de vaart vast te leggen ontstaat er een prachtige herinnering voor later, maar probeer wel ook van het moment zelf te genieten want het zou jammer zijn als u alleen met het vastleggen ervan bezig bent natuurlijk!

Heb je nog meer praktische vragen over de ballonvlucht? Kijk dan eens bij onze FAQ. Tot ziens in de mand!
Datum:
Auteur:

Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken

Waarom wij

   Altijd over eigen gebied,
   Professionele piloot en crew,
   Heldere tarieven,
   Persoonlijk contact,
   Een fantastische vlucht.

Bestel eenvoudig onze cadeaubon