1. Mijnballonvaart.be »
  2. Mijnballonvaart.be Blog

Mijnballonvaart.be BlogView this page in English

Geslaagd? Geef een originele ballonvaart cadeau!

Kent u iemand die pas is geslaagd? Een (klein)zoon of (klein)dochter misschien, een nichtje of neefje... Proficiat, dat verdient een leuk cadeau! Maar wat moet je nu toch geven als ze eigenlijk alles al hebben, kunt u zich afvragen. Gelukkig heeft de oplossing: geef eens een beleving die ze nooit meer zullen vergeten! Een zeer origineel geschenk is bijvoorbeeld een ballonvaart. Meer daarover vindt u in deze blog!

Waarom een ballonvaart als geslaagd cadeau?

Een ballonvaart is een unieke belevenis. Rustig zwevend door de lucht heeft u een fantastisch zicht op het landschap, of op het dorp of de stad waar u woont. Af en toe hoort u de brander, maar als die uit staat dan is het heerlijk rustig boven in de lucht. Een vlucht met een heteluchtballon is de ultieme manier om dromen in vervulling te laten gaan. U en uw dierbaren zult uw omgeving vanuit een heel ander punt beleven en neerkijken op alles waar u met de luchtballon overheen vaart. Een luchtballonvaart is daarom iets dat u echt eens gedaan moet hebben in uw leven! Wanneer u zoiets tofs als cadeau geeft, is de verrassing compleet. U kunt uw cadeaubon hier heel eenvoudig bestellen om `m morgen al in huis te hebben en weg te kunnen geven. De ballonvaart is dus een ideaal last-minute cadeau!

Waar kan ik ballonvaren?

Wij vliegen met onze luchtballonnen over heel Belgiƫ, dus dat betekent dat er altijd wel een opstijgplaats in de buurt is! Of dit nu regio Antwerpen, Brugge, Brussel, Gen, Hasselt, Leuven, Kortrijk of Mechelen is, u kunt altijd met ons mee. Geef gerust uw wensen aan, dan zoeken wij de beste optie. U kunt zelfs exclusief voor uw eigen groep vanaf de achtertuin opstijgen, zolang die maar groot genoeg is. In iedere regio hebben wij gebrevetteerde piloten met jaren ervaring en enorm veel goesting! We streven dan ook naar een unieke en onvergetelijke ervaring.

Gelukkig, uw cadeau voor de geslaagde is gevonden. Heeft u verder nog vragen over de vaart of over het bestelproces? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij wensen u enorm veel plezier met de vlucht en zijn ervan overtuigd dat het een onvergetelijke uurtjes gaan worden!
Datum:
Auteur:

Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken
Ballonvaart maken

Waarom wij

   Altijd over eigen gebied,
   Professionele piloot en crew,
   Heldere tarieven,
   Persoonlijk contact,
   Een fantastische vlucht.

Bestel eenvoudig onze cadeaubon