1. Mijnballonvaart.be »
  2. Reviews

Reviews

Schrijf zelf een review.

4 november 2018     ✓ Frans    


Gisteren een heel fijne ballonvaart gemaakt met Ron Ballon. Goede organisatie. Professioneel en prettig. Hele mooie vlucht gehad!

21 oktober 2018     ✓ Annet    


Van dit verjaardagscadeau heb ik ontzettend genoten. Het uitzicht vanuit de ballon was mooi en ik herkende veel plekken. Vooral de serene rust in de lucht vond ik geweldig. Jammer dat we lang op één plek bleven hangen maar je bent nu eenmaal afhankelijk van de weersomstandigheden. Complimenten aan de medewerkers.

20 oktober 2018     ✓ Rimkje    


Super vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Ik vond het een onvergetelijke ervaring!

20 oktober 2018     ✓ Jeannette    


Vertrek vanaf vliegveld Zeeland op een prachtige herfstdag. Vaart met zeer ervaren piloot Omer en geweldige gastvrije en hartelijke crew

7 oktober 2018     ✓ Nel    


We hebben een prachtige vaart gemaakt, heel erg genoten. Was een cadeau voor een vriend en de route was perfect. We hebben heel veel geluk gehad dat ons wensenlijstje volledig is uitgekomen. Een hele goede uitleg en gezellige vaart en landing. Nog heel erg bedankt

7 oktober 2018     ✓ Johan    


De allereerste keer ballonvaren en het was een heel leuk avontuur met een hele toffe begeleider.

6 oktober 2018     ✓ Peter    


Superleuke ballonvaart gehad met mijn zoon. Weet zeker dat dit een ervaring is die voor het leven opgeslagen is in het geheugen. Erg waardevol dus. Dank jullie wel.

6 oktober 2018     ✓ George    


Van onze kinderen een ballonvaart gekregen. Na een zeer geruststellende uitleg van onze piloot Omer Verbist en zijn crew, opgestegen uit Axel en een werkelijk prachtige vroege ochtend vaart gemaakt over de de Schelde rivieren en de Bevelanden. De zonsopkomst meegemaakt vanaf een hoogte van ca 1000m. Bijzonder en prachtige vergezichten meegemaakt. De kennis en de rustige uitstraling van Omer maakte deze vaart voor ons tot een prachtige belevenis. Ook de afsluiting met de landing in een weiland bij Halsteren en onze "verheffing" in de Adelstand en een glas champagne maakte het af. Nogmaals onze dank.

30 september 2018     ✓ Huub    


Dank je wel voor een onvergetelijke ervaring!

30 september 2018     ✓ Ilona    


Een geweldige ervaring. Zou het zo weer doen.....prachtig uitzicht.....

30 september 2018     ✓ Ans    


Fijn eerste contact en een goed persoonlijk aanbod

29 september 2018     ✓ Chantal    


Het was een indrukwekkende ballonvaart. Ik heb er erg van genoten.

29 september 2018     ✓ Frank    


Alles uitstekend geregeld!!!

27 september 2018     ✓ Monique    


Samen met mijn vader die 80 jaar is geworden een ballonvaart gemaakt. Vanaf Wemeldinge richting Bergen op Zoom. Een geweldige ervaring, leuke groep en piloot, bedankt voor de super vlucht! Zeker voor herhaling vatbaar.

14 september 2018     ✓ Mark    


Een super mooie ervaring met een zeer bedreven en ervaren piloot en niet te vergeten zijn crew. Om nooit te vergeten!!!

8 september 2018     ✓ Swinkels    


Ik ben blij dat ik het gedaan heb, ook al vielen er wat tranen en durfde mij op het begin niet te bewegen. Ik heb er echt van genoten en zal zeker nog een keer gaan. Ik vond het echt geweldig!! En dank aan iedereen die mee heeft geholpen, jullie ook erg spontaan en als er vragen waren werden die ook beantwoord. Ik zal jullie zeker gaan aanbevelen aan andere. Succes verder en tot de volgende keer!

5 september 2018     ✓ Monique    


Nadat onze vaart twee keer uitgesteld was vanwege het weer , gisteren een prachtige vaart beleefd! Opstijgen was spannend met de wind maar eenmaal boven heerlijk rustgevend. Ook onze dochter van 10 heeft erg genoten! De landing in het grasland naast de koeienwei was spectaculair maar zacht. Met zijn allen de ballon opgevouwen en daarna een heerlijk glaasje champagne gedronken . We werden keurig terug gebracht naar onze auto!

2 september 2018     ✓ W    


Het was voor mij een hele geslaagde avond omdat ik niet wist wat mij allemaal te wachten stond. Het optuigen van de ballon vond ik erg interessant, net als het weer opbergen van de ballon. De ballonvaart op zich is iets wat je niet goed onder woorden kunt brengen. Dit moet je gewoon mee maken! De ceremonie na afloop was een mooie afsluiting van de ballonvaart en een geslaagde avond. Voor mij was dit een avond om nooit meer te vergeten mijn dank daar voor.

17 augustus 2018     ✓ Arthur    


We hebben een super ballonvaart gemaakt. Een geweldige ervaring om nooit te vergeten.....

15 augustus 2018     ✓ Bart    


Niet alleen de ballonvaart was echt af, ook de dienstverlening daarrond was uitmuntend. Alles zeer vriendelijk en tijdig. Ik heb eerlijk gezegd zelden een dergelijk uitstekende dienstverlening meegemaakt. Proficiat !

4 augustus 2018     ✓ Marita    


Wij hebben met ons gezin heel erg genoten van de vaart. Mooi om je eigen omgeving vanuit de lucht te zien. Alles was prima geregeld waarvoor nog onze hartelijke dank

31 juli 2018     ✓ H    


Prachtig! De landing ging niet helemaal goed! Maar door de goede en strenge uitleg hield iedereen zich aan de regels en was er geen paniek. Het kon niet beter!

31 juli 2018     ✓ Arie    


Top geregeld, was een unieke mooie ervaring. Zeker aan te bevelen

21 juli 2018     ✓ Anjo    


Wij ik en mijn zoon hebben gisteren 21 juli een geweldig avontuur beleefd we vonden het erg spannend!! Maar dankzij goeie begeleiding en duidelijke uitleg, Hebben we heerlijk genoten van de vaart en zijn we veilig geland. Was een super ervaring!! Bedankt Mijnballonvaart.be voor de mooie tocht!

19 mei 2018     ✓ Stephanie    


Hello thanks again for this wonderful fly and evening in your company. It was a great time for all our family. We wish you all the best for the future. Stephanie

19 mei 2018     ✓ Gerjanne    


Het was een geweldige ervaring om dit eens mee te maken. Het was mooi rustig weer, alleen jammer dat we geen mooie strakke lucht hadden, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

12 mei 2018     ✓ Ali    


Topservice! Zaterdag 12 mei was het zover. İk zou mijn vriendin ten huwelijk vragen. Hoog in het lucht met een prachtig uitzicht heb ik mijn unieke aanzoek gedaan. İk wil het hele ballon team bedanken voor jullie flexibele inzet en snelle service.

17 oktober 2017     ✓ Wim    


Het was dubbel en dwars waard. We hebben enorm genoten van de vaart, vanaf de voorbereidingen tot op het laatst onze champagne-doop toe. We hebben al foto’s doorgestuurd gekregen van Bart. ( Een piloot die je direct het vertrouwen geeft dat het een mooie vaart gaat worden). Het was een unieke ervaring, die we nooit meer vergeten! Nog bedankt voor het ruime begrip van hoe deze vlucht uiteindelijk tot stand is gekomen!

15 oktober 2017     ✓ Robert    


Prima geregeld met fijn, snel en prettig contact. Zeer flexibel in de mogelijkheden en wensen en geen vraag of verzoek is teveel. Mochten we nog een keer weer een ballonvaart willen boeken zou ik dat zeker weer bij jullie doen.

14 oktober 2017     ✓ Jolanda    


Leuke mensen, goed bekend in de omgeving, maken regelmatig een praatje, correct in de omgang, betrokken en gedreven. Goed uitgevoerde landing, lekkere champagne na afloop, leuk certificaat als herinnering, gewoon alles top en correct in de communicatie

29 september 2017     ✓ Ineke    


Super organisatie met duidelijkheid waarom een ballonvaart niet doorgaat. Veiligheid voor alles. Maar ook goed contact via email of Whatsapp.

26 september 2017     ✓ Jurgen    


Bedankt voor de geweldige ervaring! Het ontvangst was heel goed, alles werd goed en duidelijk op een ontspannen manier uitgelegd. Tijdens de vaart was er een bijzonder moment, ik heb mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het was een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten!! Bedankt voor de mooie vaart en de vrijwilligers!!



24 september 2017     ✓ Hans    


De ballonvaart is bij ons allen zeer geslaagd. Door de professional van de ballonvaarder hebben we een geslaagde ballonvaart mogen beleven. Dit voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Bij deze willen het hele team nogmaals bedanken.



19 september 2017     ✓ Janneke    


Gisteren hebben mijn man en zoon een geweldige ballonvaart gemaakt. Een hele belevenis. Je eigen stad van boven zien is erg bijzonder. Maar ook voor ons om er bij te zijn was het superleuk! Ook om mee te helpen e.d. Alles was super geregeld, ook van tevoren. En ontzettend leuke mensen van jullie bedrijf!

2 september 2017     ✓ Diederik    


Mooie ervaring, zeker een aanrader! Leuk hoe er na de ballonvaart nog een kleine ceremonie wordt gehouden

31 augustus 2017     ✓ Omron    


Het was in een word ge-wel-dig!

28 augustus 2017     ✓ Yvonne    


We hebben genoten van een prachtige ervaring! Super goede piloot, die ook veel vertelde over de omgeving en een fantastische vaart heeft gerealiseerd. Hij en zijn vrouw Carla hebben gezorgd voor een onvergetelijke herinnering.

26 augustus 2017     ✓ Marilene    


We hebben vanochtend echt een supertoffe ballonvaart gehad met Ron en met de ondersteuning van Erik op de grond! En we zijn alle zes onder de indruk van hoe mooi het s morgens zo vroeg is met zonsopgang 😃 Dankjewel voor het advies te switchen naar dit tijdstip!

25 augustus 2017     ✓ Arnette    


Vrijdag een hele mooie ballonvaart gemaakt, we wilden graag vanuit ons eigen dorp opstijgen echter door de wind was dit niet echt handig. Daarom was optie om vanuit een ander dorp op te stijgen zodat we over ons eigen dorp konden varen, dit was gelukt en het was echt geweldig!! Bedankt voor deze unieke ervaring!!

22 augustus 2017     ✓ Joyce    


De persoonlijke benadering van de ballonvaarder en zijn vrijwilligers was super. Zij werken echt met passie.

6 augustus 2017     ✓ Lydia    


Goedemorgen allen, Super dank voor de heerlijke avond bijna nacht Mijn dag kan niet meer stuk iedereen blij leuke blije gezichten o wat schitterend zoveel mooie dingen ook volle maan zon luchten zon onder maan vol romantisch en alles mooi groen schapen koeien geweldig zo blij mooiste cadeau dank jullie Herinnering blijft eeuwig. Lieve groet Lydia en haar fam. van der Vegt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toppie dank

5 augustus 2017     ✓ Henny    


Super mooie ballonvaart gehad met mijn dochter en mijn vriendin. Opgestegen in Buren en geland in Maasbommel. Bedankt! Groet Henny

31 juli 2017     ✓ Ingrid    


Je zult maar een ballonvaart cadeau krijgen van 7 kleinkinderen. Dan neem je die kleinkinderen toch gewoon mee. Genieten doe je samen!



13 juli 2017     ✓ Hedwig    


We hebben het beleefd. Het was een super ervaring. Met deskundig personeel, het gaf ons een veilig gevoel. We genieten nog na.

26 juni 2017     ✓ Renata    


Heel hartelijk dank voor de onvergetelijk mooie ervaring. Uitstekend contact en voorbereiding, prachtige ballonvaart en een ervaren, vriendelijke piloot met veel kennis en verhalen over het gebied tijdens de vlucht. Warm vlaaien welkom op de grond😄

18 juni 2017     ✓ Renate    


1000 maal dank voor alles! Pieter en zijn moeder hebben het werkelijk waar geweldig gehad! Super bedankt!



17 juni 2017     ✓ Debbie    


Wij vonden het helemaal t einde goed georganiseerd en uitgelegd afsluiten met een drankje en gezelligheid en nog een mooi certificaat erbij met naam super ik beveel jullie ook echt aan!

10 juni 2017     ✓ Mirjam    


Ballonvaart van Gieten naar Onnen op 10 juni. We hebben een prachtige ballonvaart gehad over een schitterend gebied. Het was een cadeau van de kinderen voor ons 25 jarig huwelijk. We hebben ervan genoten!



4 juni 2017     ✓ Carolien    


Mijn dochter en ik hebben genoten van de vaart . Het was even spannend of de tocht door zou gaan ivm de wind. Maar er werd rustig gewacht tot de wind afgenomen was en we veilig de lucht in konden. Een prachtige tocht met helder mooi weer waardoor we heel ver konden kijken. De begeleiding door de beide mannen was prima. We gaan sparen voor een volgende vlucht over een paar jaar. Vriendelijke groet, Carolien Prins

2 juni 2017     ✓ Johan    


2 Juni een prachtige ballonvaart gemaakt. Genoten van het prachtige uitzicht. Alles prima geregeld door ballonvaartmaken, ga zo door mannen.



31 mei 2017     ✓ jose    


31 mei een privé ballonvaart cadeau gekregen Het was geweldig en indrukwekkend Top!!

28 mei 2017     ✓ Kees    


Genoten! Alles is volgens plan verlopen en retour service was prima. Goede uitleg van de piloot op de gestelde vragen. Bijtijds notificatie over verandering van vertrekplaats. Waarschijnlijk de mooiste dag van het jaar (2017) m.b.t zicht/uitzicht. Heb internationaal heel veel vlieguren en tevens veel zeevaart uren. De ballonvaart was een "nieuwe vaart"die heel goed bevallen is. In de toekomst wellicht nog een keer met alleen vrienden/familie. Met dank Kees van Essen

28 mei 2017     ✓ Ton    


Was te gek. Goed verzorgd. Ga zo door.

25 mei 2017     ✓ Nanette    


We hebben genoten van het begin tot het einde! Het was heel erg leuk en gezellig.

20 mei 2017     ✓ Theo    


ga zo door! Zeer prettige contacten en eventueel uitleg als we er om vroegen van de piloot. Hij liet ons genieten!

20 mei 2017     ✓ Marieta    


Ik wilde je nog even persoonlijk laten weten dat mijn ouders hebben genoten van de vlucht afgelopen zaterdag. Het was helemaal super. Bedankt daarvoor!

19 mei 2017     ✓ Angela    


Superfijn, dat de ballonvaart afgelopen vrijdagavond door kon gaan. Voor de jarige en partner een enige verassing. Een goed begin van een geweldig verjaardagsweekend! Nogmaals bedankt!

11 maart 2017     ✓ Tivada    


11 maart een geslaagde ballonvaart gemaakt met jullie! Alles was top geregeld, en de jongens deden het erg leuk. Echt een aanrader, en ik vond het de prijs meer dan waard. Bedankt voor alles.

22 oktober 2016     ✓ Ruud    


Afgelopen zaterdagmiddag konden wij mee met de ballonvaart. Het vertrek vond plaats vanaf een grasveldje op het bungalowpark in Westerbork. Voor ons 2 minuten lopen vanuit ons zomerhuisje, voor Jean Paul en zijn crewlid Michiel een uur rijden. Na een vaart van ruim een uur kwam de mand in Pesse weer aan de grond. Na een bijzonder eindritueel werden we keurig thuis afgeleverd met een unieke ervaring in ons geheugen gegrift. Wij gaan voortaan als baron en baronesse van Westerbork tot Pesse het leven door. Wij hebben er enorm van genoten. Het overtrof onze verwachtingen. Hartelijk bedankt. Groet, Ruud en Ingrid Bakker

9 oktober 2016     ✓ Johan    


Goedenavond, ik wil jullie toch nog even bedanken voor de leuke ballonvaart die mijn ouders hebben gehad. Ze hebben ervan genoten en vonden het geweldig! Ons zelf lijkt het ook nog een keer leuk, dus wie weet tot ziens! 👍

9 oktober 2016     ✓ Koen    


Bedankt voor de zeer vriendelijke en professioneel uitgevoerde vlucht! Wij hebben ons super geamuseerd en zullen jullie zeker aanraden.

7 oktober 2016     ✓ René    


Het was een prachtige ervaring om met jou te varen! Dank voor jouw vakmanschap. Je hebt waarschijnlijk met jouw lange ervaring als piloot een enorme hoop foto` s in de kast liggen maar ik wil je mijn selectie van gisteren toch niet onthouden.

7 oktober 2016     ✓ Ton    


Hierbij wil ik u even laten weten, dat ik een geweldige ballonvaart heb meegemaakt afgelopen vrijdag. ‘t Was fantastisch! Bedankt voor de goede service en de fijne manier, waarop alles verlopen is!

27 september 2016     ✓ Jenneke    


Bedankt voor de goede zorgen rondom de ballonvaart van mijn ernstig zieke collega. Fijn dat er een kruk voor hem mee kon en dat we vlak bij zijn huis konden opstijgen. Het was een super ervaring voor hem.



23 september 2016     ✓ Key-Tel    


Ik had je nog graag, vanwege het volledige team van Key-Tel, bedankt voor de fijne ballonvaart van afgelopen vrijdag. Het was voor iedereen een unieke en geslaagde ervaring! Bedankt!

23 september 2016     ✓ Mijke    


Het was een fantastische vaart! Heel mooi en super genoten allemaal!!! BEDANKT!!! Leuke crew en pilote met een goed verhaal op het einde haha. Grtz Mijke

23 september 2016     ✓ Lex    


Ik heb op 23 september een prachtige ballonvaart gehad met na de vlucht mijn aanstaande vrouw. Ik heb haar in de ballon een huwelijksaanzoek gedaan. Het personeel en ook vooral die piloot waren ontzettend klantvriendelijk en deskundig. Het contact en het regelen van alles wat duidelijk en prettig! Ik zou iedereen deze organisatie aanraden! Het was een prachtige dag!



14 september 2016     ✓ Charles    


Afgelopen woensdag een prachtige ballonvaart met Hans gemaakt. Van Valkenburg via Berg en Terblijt over Maastricht naar Bilzen (Belgie). Mooie certificaten en champagne sloten een prachtige dag af. Dank voor jouw inzet om dit na 1 jaar tobben bij een andere aanbieder toch nog mogelijk gemaakt te hebben bij jullie. Tot een volgende keer, M.vr.gr. Charles

12 september 2016     ✓ Frank    


Wij willen jullie nogmaals hartstikke bedanken voor de mooie ervaring afgelopen maandag. Mijn ouders en mijn moeder in het bijzonder hebben echt genoten van de vlucht. Dus dank voor de snelle en goede service! M.v.g. Frank Gerritsen

7 september 2016     ✓ Barbara    


Graag wil ik jullie bedanken voor de mooie vaart van afgelopen woensdagavond. We hebben allen enorm genoten van de mooie belevenis.



1 september 2016     ✓ Marion    


Bedankt voor de super ervaring. Echt helemaal super! Goed geregeld en een unieke ervaring. Reuze bedankt!!!

1 september 2016     ✓ Marlies    


De ballonvaart was een groot succes. Mijn man en onze dochter hebben er flink van genoten.

22 juli 2016     ✓ Carla    


Een super ervaring, bedankt voor de goede vlucht.

17 juli 2016     ✓ Doreth    


Ik wil jullie heel hartelijk danken voor de fantastische ervaring. We hebben genoten! Dank jullie wel. Mvgr. Doreth vd Maazen

17 juli 2016     ✓ BYOU    


We zijn net terug van de ballonvaart en het was super. Prachtig weer en Mees als deskundige piloot. Dank voor jullie organisatie, de bubbels en ons officiële vaar certificaat :-)



15 juli 2016     ✓ Nel    


Het was GEWELDIG!!! Erg leuk team, super verzorgt👍🏼👍🏼👍🏼 Dank je wel.

25 mei 2016     ✓ Mathijs    


Gisteren ontzettend geslaagde en persoonlijke vaart gehad in de betuwe! Leuke crew en voor en voor iedereen een aanrader!



3 oktober 2015     ✓ Rineke    


Dank voor de mooie vaart! Mijn ouders hebben het geweldig gevonden!! Alles top geregeld we konden zelfs nog verkassen naar een andere locatie zodat mijn ouders recht over hun eigen huis zijn gevaren!!! Hartelijk bedankt voor deze grandioze ervaring!! Vriendelijke groeten, rineke mulder

2 oktober 2015     ✓ Chantal    


We hebben een hele mooie vaart gehad, enorm genoten! Zowel over Nijmegen als Wijchen gevaren, het had niet beter gekund! Dus is het helemaal goed gekomen en zeker het wachten waard geweest. Bedankt! Gr Chantal

28 september 2015     ✓ Hans    


Gister de ballonvaart gehad met tante van 91. Eigenlijk hoef ik in deze mail weinig te vermelden want bijgaande foto spreekt boekdelen. Ze heeft er erg van genoten en wij waarderen het erg dat de piloot en zijn team erg zorgvuldig, zorgzaam en prettig met haar omgingen. Ze heeft zich in de professionele handen van uw bedrijf veilig gevoeld. Ook het ritueel naderhand werd met zorg uitgevoerd en er werd de nodige tijd voor genomen; prachtig om mee te maken. Het camera-team maakte het plaatje compleet dus het was voor tante en voor ons een prachtige dag. Allen bedankt!



25 september 2015     ✓ Jacqueline    


Ik wil je bij deze bedanken voor alles wat je hebt gedaan mbt het regelen van onze ballonvaart. Het was fijn telkens snel antwoord te krijgen en zo goed te worden geinformeerd.De ballonvaart is afgelopen vrijdag gelukkig doorgegaan en het was een fantastische ervaring! Mochten we in de toekomst nogmaals een vaart plannen, kom ik zeker bij jullie terug!

11 september 2015     ✓ Karin    


Het was heel bijzonder en overweldigend. Precies wat ik hoopte!

10 september 2015     ✓ Tetske    


Een heel bijzonder verjaardagscadeau. Mooi tochtje van mijn geboorteplaats tot over mijn huidige woonplaats. Super mooie dag, en zonsondergang in de lucht. Beter kon het niet!

2 september 2015     ✓ Jaap    


Op 2 september in de avond een ballonvaart gemaakt met mijn ouders en 2 van mijn kinderen. Was hartstikke leuk! Mooie vaart! helder weer. Goede piloot! vertelde veel over de omgeving en alles over de ballon. Leuk dat we na die tijd nog gedoopt werden tot baron / barones! En het diploma was ook superleuk! Goed bevallen dus! Ook bij de ouders die dit kado kregen voor hun 45 jarig huwelijk en hun beide 70ste verjaardag.



28 augustus 2015     ✓ Saskia    


Ik wil u graag bedanken voor de prachtige priveballonvaart die mijn broer Willem op 28 augustus met zijn 2 dochters bij jullie heeft gemaakt. Ik weet nog dat ik u belde voor een reservering en aangezien hij ernstig ziek was, was er wel enige haast bij geboden. Hij en zijn dochters hebben een prachtige herinnering aan deze vaart. Mijn broer is vorige week donderdag overleden, hij heeft de strijd met zijn ziekte niet kunnen winnen maar is van zijn pijn verlost. Ik wilde u op deze manier laten weten hoe wij het gewaardeerd hebben dat u alle moeite heeft gedaan om deze ballonvaart zo snel te laten plaatsvinden. Groet, Saskia.

19 augustus 2015     ✓ Esther    


Heren, het was fantastisch!!!! Dank jullie wel!! Complimenten aan jullie hele team!!!

27 juni 2015     ✓ Jolanda    


Zaterdag 27 juni hebben wij een ballonvaart gemaakt ter gelegenheid van ons 12 1/2 jaar huwelijk en extra waarde om pers. redenen. We hadden een bijzondere familiedag met onze kinderen georganiseerd waarbij de vaart volledig tot ze de mand zagen een verrassing was. Ron was de piloot en aangezien het onze 3e vlucht was kunnen we uit ervaring zeggen dat Ron een vakkundige piloot is die de allerbeste landing kan maken die we ooit ook hebben gehoord. Een rustige piloot die alle tijd neemt voor een zeer goede vaart. het was dan ook fantastisch waarbij ook de angstige onder ons na 5 minuten volop aan het genieten waren. Wat een schitterend land hebben wij toch waaronder de mooie natuur van de BiesBosch waarover wij gevaren zijn. Onze hartelijke dank gaat uit naar Geert die mij in alle geduld en keer op keer mijn e-mails heeft beantwoord en onze dank gaat ook uit naar Ron als geweldige piloot en niet te vergeten Peter die als Ballon kan volgen.. haha. Bedankt dat we deze mooie Top ervaring mee kunnen nemen als waardevolle herinnering.



20 juni 2015     ✓ Roos    


Mevrouw Molenaar Wil via deze weg even de piloot bedanken: `Afgelopen zaterdag heeft mijn vader(84 jaar) met jullie een vaart gemaakt vanuit Rijsbergen. Mijn pa is vol lof hierover. Hij zegt voor herhaling vatbaar. BEDANKT.`



28 mei 2015     ✓ Simon    


Gisterenavond een privé ballonvaart gemaakt.. één woord: Onvergetelijk! Niet alleen het feit dat ik mijn huwelijksaanzoek in de ballon heb gedaan, maar ook het uitzicht wat je te zien krijgt. Dan ben je al blij dat je zoveel ziet en dat het aanzoek gelukt is..krijg je ook nog is een piloot die alles uitlegt op een spontane vriendelijke manier, bedankt Erik-Jan! Ook de rest van de teamleden waren vriendelijk, beleefd en professioneel. Een voorbeeld voor menig ander professioneel bedrijf. Ik kan nog wel even doorgaan over deze vlucht en het bedrijf dat dit heeft mogelijk gemaakt, maar dan staat de website vol. Kortom: Bedankt! En mensen, echt aan te raden om bij dit bedrijf een vlucht te boeken!



21 mei 2015     ✓ Lydia    


Wij willen u toch wel even melden dat wij heel erg genoten hebben van de super mooie ballonvaart.van Beusichem/Culemborg met als eindbestemming Wamel. Voor ons was het een mooie ervaring, en helemaal leuk dat wij als familie dit samen mochten beleven. En het was voor ons extra leuk dat we recht over Beusichem kwamen en verder voor ons heel herkenbare plaatsen kwamen. Onze complimenten voor de zeer goede organisatie alles was naar wens. Wij zullen U zeker aanbevelen. Bedank, Geurt, Chris en Lydia Jansen uit Beusichem

10 mei 2015     ✓ Tiny    


Op haar laatste moederdag organiseerde Tiny voor haar ongeneeslijk zieke zoon een ballonvaart. Haar 45-jarige zoon is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Hij is vaak ziek van de behandeling en kan daardoor niets doen. De dagen waarop het hem goed gaat hebben zijn ouders besloten leuke dingen met hem te gaan doen en zijn laatste wensen te vervullen. Één van deze wensen was een ballonvaart. En dat wilde ze graag op moederdag doen, het zou immers haar laatste moederdag zijn. Een hartverscheurend verhaal waardoor wij alles op alles hebben gezet om deze wens waar te maken. Ook twijfelde of ze zelf wel mee durfde in de ballon, maar toen de ballon eenmaal klaar voor vertrek was stapte ze in en heeft ze dit avontuur van haar zoon en haar man zelf van heel dichtbij mee mogen maken. Het is een hartverscheurend verhaal en uit bewondering voor haar kracht om zoiets te kunnen organiseren voor haar zoon zijn we erg trots en blij dat wij deze wens waar hebben mogen maken. Uiteraard bedanken wij ook de piloot en crew voor de uitvoering en de flexibiliteit. Tevens gaat onze dank uit naar Hein Schloesser, Freek Kirsch en Bert Broers voor de prachtige foto`s die zijn gemaakt.



2 mei 2015     ✓ Annet    


Wij hebben op 2 mei onze ballon vaart gemaakt met Hans en zijn zoon Marcello. Na een spannende start vlogen we vanaf Cadier en Keer over Maastricht richting Belgie, door de straffe oosten wind zijn we door gevlogen voorbij Tongeren om uiteindelijk met een perfecte landing in Piringen voet aan de grond te zetten. Een geweldige ervaring, Hier werden we na enige tijd gevonden door de volgauto bemand door Huub en Mieke, alwaar ons onder het genot van een drankje door Huub het ontstaan van de hete luchtballonvaart verteld werd. Waarna we na het inladen van de ballon door hun weer veilig bij het beginpunt werden afgeleverd. Het was een geweldige avond.

1 mei 2015     ✓ Eva    


Super gave vlucht van Gelselaar naar Ziewent. Het uitzicht was fenominaal. We hebben het landschap en zijn bewoners van dichtbij en veraf mogen bewonderen. Hulde aan de ballonvaarder en het team op de grond voor de organisatie en de vlucht. Bedankt!

24 april 2015     ✓ Lieke    


Wij hebben een super ballonvaart gehad, wij zijn recht over Sittard gevaren!! Dat was ook precies wat wij graag wilden. De piloot en de mensen in de volg auto zijn ook hele aardige mensen! Wij willen onze dank uitspreken dat wij het een geweldige vaart vonden!

19 april 2015     ✓ Fred    


Wij hebben er enorm van genoten wat een mooie en unieke ervaring en wat hebben we het getroffen met het geweldig mooie weer. Het had van ons nog uren mogen duren maar aan alle mooie en leuke dingen komt natuurlijk een eind. En dat was wat mij betreft ook een geweldige ervaring, de landing, zelden zo moeten lachen, de laatste tijd. Nou nogmaals bedankt voor alle goede zorgen en de geweldige vaart en tot nog eens. Vriendelijke groeten uit Bergen op Zoom van Wies en Fred.

31 oktober 2014     ✓ Sannie    


Op 31 oktober een prachtige ballonvaart met jullie gemaakt! Opgestegen in Veenendaal, en na 1,5 uur weer geland in Appel in de buurt van Nijkerk waar we voorheen nog nooit van hadden gehoord! We zijn blij dat we uiteindelijk voor jullie gekozen hebben, geen massa mensen in de mand maar gewoon een leuk klein mandje en dat voor een prima prijs. Superrr! Nogmaals hartelijk dank. Groet, Sannie en Gerrit



12 oktober 2014     ✓ Bert    


Een prachtige ballonvaart met het personeel van het UWV in Zeeland: Dit was echt gaaf om te doen!



27 september 2014     ✓ Elvira    


Wij hebben een onwijs gezellige en goed verzorgde privé luchtballonvaart gehad. Tof dat we aan het einde champagne hebben gedronken en een certificaat gekregen hebben. De opstijglocatie was echt zoeken. De tomtom kon het niet vinden. Misschien is dat nog een aandachtspuntje om af te spreken bij een locatie die makkelijk te vinden is en dan bijvoorbeeld achter elkaar aan rijden naar de opstijglocatie. Verder hebben wij het echt super gehad!



14 september 2014     ✓ Wil    


Zeer tevreden, mijn kleinzoon was echt onder de indruk van deze mooie vaart, van mij gekregen voor het behalen van zijn diploma, er komen met de jaren nog 6 kleinkinderen een ballonvaart maken, maar eerst hun diploma. Bedankt voor de fantastische ballonvaart. Wil Kenter

9 augustus 2014     ✓ Aswin    


Het was een prachtig aanzoek waar we beide erg van hebben genoten!



18 juni 2014     ✓ Hilde    


Op 18 juni een prachtige ballonvaart gemaakt vanuit Genk. We hebben al vele ballonvaarten gedaan, maar dit was zeker weten de beste ballonvaart van allen! Een aanrader voor degenen die het een eerste keer willen beleven.

11 juni 2014     ✓ Jos    


Enorm gave ballonvaart gemaakt met jullie! We stonden op camping De Martenshoek in Hellendoorn, en boekten een priveballonvaart voor 4 personen. Helemaal leuk dat er juist een actie was dat er een 5e gratis mee mocht, waardoor we de campingeigenaar vanwaar we ook opstijgen mee konden nemen. Hij heeft 575 geiten en uitstapjes zijn er zelden bij. Weken na de ballonvaart sprak hij er nog over. Ga zo door!



17 mei 2014     ✓ Frans    


We hebben een geweldige vaart gehad gisteren dank zij het hele team komen zeker nog een keer terug bedankt Frans en Willy uit Koewacht



26 april 2014     ✓ Sander    


Bedankt voor deze onvergetelijke belevenis! Ik vond de Prince ballon ontzettend leuk, en ben ontzettend blij dat ik voor jullie heb gekozen. Bedankt voor het regelen van de leuke vaart en succes met jullie leuke bedrijf!



11 augustus 2013     ✓ Gemma    


Ben aan het genieten van een schitterend mooie ballonvaart. Heel bijzonder om een keer mee te maken en het uitzicht was fantastisch! Bedankt voor de goede organisatie en de prettige vlucht! Echt klasse!!!



10 augustus 2013     ✓ Pauline    


Eindelijk dan hadden wij gisteren onze prachtige ballonvaart (bijgevoegd een foto) vanuit Vught. Het was echt een super beleving!
En wat is Koen een fijne en gezellige piloot!

Met vriendelijke groet, Pauline



20 juli 2013     ✓ Erik    


Wat een prachtige ervaring. We hebben een schitterende ballonvaart gemaakt!

16 juli 2013     ✓ Lia    


Hallo allemaal, Mijn vader en ik hebben 16-07 een ballonvaart gemaakt bij jullie:D en dat was super. Ik heb een paar foto`s gemaakt van de andere 2 luchtballonen. Ik weet niet of ze het leuk vinden om die ook te hebben. Ik zelf vind het ook super om foto`s te krijgen die via een andere luchtballon zijn gemaakt;) Ik weet niet of jullie contact met ze hebben? want anders probeer ik ze via internet op te zoeken. nogmaals heel erg bedankt... het was echt fantastisch mooi en speciaal. Groetjes Linda



11 juli 2013     ✓ Eric    


Prachtige vaart gehad, hele leuke avond gehad ook met de opbouw en afbouw van de ballon. Hadden goeie wind en zijn uiteindelijk van Nieuwegein naar Meerkerk gevaren in een uur. Zie bijgevoegd wat foto`s als impressie van de vlucht. Bedankt voor deze mooie ervaring, Eric L., Baron van Nieuwegein tot Meerkerk

18 mei 2013     ✓ Sandra    


De ballonvaart was erg goed bevallen, iedereen was razend enthousiast. Wat we vooral bijzonder vonden, was dat we konden opstijgen vanuit een zelf gekozen locatie. 4 van de 8 passagiers hadden al eens eerder een ballonvaart gemaakt, maar de eigen locatie dit keer maakte het extra bijzonder. Wat ik zelf ook een pluspunt vond is dat we (voor mijn gevoel) niet heel hoog hebben gevolgen. Bij de ballonvaart die ik eerder heb gemaakt vlogen we bepaalde stukken zo hoog dat bepaalde dingen op de grond eigenlijk te ver weg waren om het allemaal goed te kunnen zien, dat was nu niet zo. Het was echt geweldig!



9 mei 2013     ✓ Tim    


We zijn in Erp opgestegen en gingen in het begin zeker 30km per uur, misschien zelfs harder. We vaarden langs het vliegveld van Volkel, zijn toen gedaald en over een bosje gevaren. Daarna heb ik het aanzoek gedaan. Tenslotte zijn we op een aantal kilometer van de Limburgse grens geland, net over een drukke verkeersweg. Het was fantastisch!



16 februari 2013     ✓ Bjorn    


Op 16 februari heeft Bjorn zijn geliefde ten huwelijk gevraagd in de luchtballon en ze heeft ja gezegd. Ze kijken terug op een geslaagde en bijzonder persoonlijke ballonvaart vanaf Zeeuws-Vlaanderen.



Review insturen

We zijn benieuwd hoe u uw ballonvaart heeft beleeft. laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen:
Naam: *
E-mail: *
Opmerkingen: *




 

Waarom wij

   Altijd over eigen gebied,
   Professionele piloot en crew,
   Heldere tarieven,
   Persoonlijk contact,
   Een fantastische vlucht.

Bestel eenvoudig onze cadeaubon